DESPRE NOI

 Taxi Mangalia , călătorii sigure și confortabile

Cu Taxi Mangalia, călătoriile sigure și confortabile sunt la doar un apel distanță.


Bine ați venit la Taxi Mangalia!

Cel mai longeviv taxi din Mangalia, a câștigat încrederea clienților săi, în peste 25 de ani de activitate!

Profesionalism și Punctualitate

Cu o experiență vastă în domeniul transportului, Taxi Mangalia se remarcă prin profesionalism, punctualitate și atenție la detalii.

Echipa Prietenoasă și Experiența Confortabilă

Echipa noastră de șoferi experimentați și prietenoși este pregătită să-ți ofere o călătorie plăcută și sigură în orice moment. Ne mândrim cu flota noastră de vehicule bine întreținute și confortabile, echipate cu tehnologie de ultimă generație. 

Bucură-te de o experiență de transport fără griji cu Taxi Mangalia, partenerul tău de încredere în călătorii sigure și confortabile în zona Mangalia și împrejurimile sale. 

Siguranță și Încredere

Suntem dedicați să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, indiferent dacă ai nevoie de o călătorie rapidă în oraș sau un transfer către destinații mai îndepărtate.

Experiențe Memorabile

Fiecare călătorie cu Taxi Mangalia este nu doar o simplă călătorie, ci și o experiență memorabilă, marcată de confort și profesionalism. Suntem mândri să afirmăm că angajăm doar șoferi cu o vastă experiență și un comportament mereu prietenos.

Standarde Ridicate de Siguranță

În plus, flota noastră de vehicule este întotdeauna întreținută la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Flexibilitate și Acoperire Extinsă

Indiferent dacă ai nevoie de un transfer rapid în oraș sau de un transport către o destinație mai îndepărtată, poți conta întotdeauna pe noi.

Oferim curse sigure, prompte și la cele mai mici prețuri!

Ne asigurăm că primești bonul fiscal de fiecare dată, și navigăm după GPS, astfel încât să poți vedea mereu traseul și faptul că vom folosi mereu cea mai scurtă cale, chiar dacă ești turist și nu știi traseul!

Servim și Neptun, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, precum și Excursii în Bulgaria, transfer aeroport Otopeni sau Mihail Kogălniceanu.

 Pentru transparență, am postat mai jos câteva imagini cu mașina și numărul de înmatriculare, precum și datele de identificare ale taxiului. 

Rezervă acum și convinge-te singur! 0766.500.609