TaxiinParamariboAnimated
Taxi Mangalia (0766.500.609) a luat naștere în anul 1995 când a început sa va ofere 24 de ore din 24 servicii de transport cu taxiuri autorizate de autoritățiile locale.

Pe lângă plăcerea de a conduce și dragostea pentru ceea ce facem Taxi Mangalia înseamna profesionalism și onestitate, respect și responsabilitate fata de clienții noștri sau colaboratori dar și fata de ceilalți participanți la trafic.

Tradiția dar mai ales seriozitatea și devotamentul au făcut din TaxiMangalia.ro un lider pe piața locala de necontestat.

Fie că ești localnic, călător sau turist ne vom simți onorați dacă vei alege TaxiMangalia.ro si garantam ca vei călători cu noi în siguranța ferit de evenimente sau surprize neplăcute!

Putem fi contactați cu ușurința pentru comenzi la numărul de telefon 0766 500 609  iar stațiile de taxi unde mașinile TaxiMangalia.ro pot fi găsite sunt:

– Mangalia 905500, Sos. Constantei, Nr. 50 (foarte aproape de Gara CFR);

– Vama Veche, în centrul localității la intersecția drumului DN cu strada Ion Creanga;

– 2 Mai, în centrul localității în apropiere de Primărie.

Va conducem cu placere pe ruta Mangalia – Vama Veche, Mangalia-2Mai, Mangalia – Saturn, Mangalia – Neptun, Mangalia – Olimp, Mangalia – Costinesti, Mangalia – Mamaia, Mangalia – Bucuresti, Mangalia- Bulgaria, Mangalia-Aeroport.

Lasă un răspuns