Despre Noi

 Taxi Mangalia


Cel mai longeviv (dar modern) taxi din Mangalia, a câștigat încrederea clienților săi, dovedită în timp, în peste 25 de ani de activitate! Cu o experiență vastă în domeniul transportului, Taxi Mangalia se remarcă prin profesionalism, punctualitate și atenție la detalii. Echipa noastră de șoferi experimentați și prietenoși este pregătită să-ți ofere o călătorie plăcută și sigură în orice moment al zilei sau al nopții. Ne mândrim cu flota noastră de vehicule bine întreținute și confortabile, echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru a asigura o călătorie fără probleme. Bucură-te de o experiență de transport fără griji cu Taxi Mangalia, partenerul tău de încredere în călătorii sigure și confortabile în zona Mangalia și împrejurimile sale. Suntem dedicați să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, indiferent dacă ai nevoie de o călătorie rapidă în oraș sau un transfer către destinații mai îndepărtate.

Oferim curse sigure, prompte și la cele mai mici prețuri!

Ne asigurăm că primești bonul fiscal de fiecare dată, și navigam dupa GPS, astfel încât să poți vedea mereu traseul și faptul că vom folosi mereu cea mai scurtă cale, chiar dacă ești turist și nu știi traseul!

Servim și Neptun, Jupiter, Saturn, precum și Excursii în Bulgaria, transfer aeroport Otopeni sau Mihail Kogălniceanu.

 Pentru transparență, am postat mai jos câteva imagini cu mașina și numărul de înmatriculare, precum și datele de identificare ale taxiului.

Rezervă acum și convinge-te singur! 0766.500.609